torsdag den 25. marts 2010

Hende I

Orgier! Vi vil have orgier!
Flere kandiserede lærketunger, mere dekadence, giftmord i blege morgener!
Flere helvedesblomster, der bryder frem på en ligbleg vinterhud,
mere svælgen i afskyeligheder i et lufttomt miljø uden empati og forståelse, flere svulstige gloser slynget ud i en bred radius, blot for at manifestere sin egen overlegenhed i vulgaritet.
Trusser sendt med posten, dyppet i urin for at give den helt rigtige tørhed, affaldsstofferne lader tekstilet stivne på en helt unik måde, og duften er umiskendelig; du ved han tager sin halvstive pik frem og forsøger at komme i dem. Du elsker det. Du vil have mere. Det er din måde at være tilstede i verden på. Du kan ikke andet.. Du har taget penge for sex på banegårde overalt i verden. London, Tel Aviv, New York, Hamburg, Esbjerg. Du er virtuos, du er professionel. Ingen kan gøre dig kunsten efter. Orgier, orgier! Vi vil have orgier!
Vi spænder buerne hårdere, pilene skal flyve skarpere, som dine ord. Vi frygter dig, vi forsøger at folde os ud for at matche din skarphed, din nedsmeltning af ord. Men det giver os ingen glæde. Du synker sammen til en sort pøl på dansegulvet. Natten løber sammen med dine øjenlåg. Ingen vil tage skylden for dit sammenbrud, mindst af alt dig selv.
Foran et webcam er du fuldkommen udfoldet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar